TRACTAMENT DE VARIUS

PRIMERA VISITA INFORMATIVA GRATUITA!

PRIMERA SESIÓN 50€

Oferim solucions a problemes derivats de la imatge que presenten les cames i cuixes amb malalties de les venes superficials, amb resultats òptims a nivell de salut i aspecte de la pell.

Les telangièctasis i aranyes vasculars tenen un tractament mèdic estètic amb microespuma esclerosant, que deixa l’àrea tractada lliure d’aquestes antiestètiques venes.

Aquest tractament és realitzat per un metge estètic amb formació i experiència específiques en aquesta tècnica, que requereixen de gran precisió i destresa per obtenir els millors resultats.

QUÈ SÓN LES TELANGIECTÀSIES I VENES RETICULARS?

També anomenades aranyes vasculars, les telangictàsies són venes de la pell de petit calibre, menors d’1 mm de diàmetre.

Les venes reticulars mesuren entre 1 i 3 mm. Estan ubicades a la superfície de la pell i són de color vermell blavós.

Generalment no es relacionen amb problemes estructurals del sistema venós, sent el seu principal interès la molèstia estètica que ocasionen.

¿QUÈ ÉS L’ESCLEROTERÀPIA AMB MICROESCUMA?

La escleroteràpia amb microescuma és un tractament mèdic que consisteix a injectar les telangièctasis mitjançant una agulla molt fina amb una concentració i tipus apropiat de microescuma esclerosant.

El propòsit és tancar la vena mitjançant una lesió química que fibrosa la paret de la vena i ocasiona una trombosi controlada.

Ocasiona poc dolor i no impedeix caminar, treballar o dur a terme activitats usuals. La majoria de les persones requereixen diverses sessions per eliminar totes les telangiectàsies.

La vena tancada gradualment és reabsorbida pel cos de forma natural i els resultats finals s’aprecien generalment a les 12 setmanes.

Pot emprar-se amb propòsit estètic, com a mètode per completar i perfeccionar el tractament quirúrgic de diversos problemes venosos, i per accelerar la cicatrització de les úlceres venoses.

AVANTATGES DE L’ESCLEROTERÀPIA AMB MICROESCUMA:

El principal avantatge és la rapidesa i l’efectivitat.

No requereix baixa laboral i la persona pot reprendre la seva vida normal de manera immediata.

EFECTES ADVERSOS:

Entre un 4 o 5% dels pacients presenten taques marrons a la zona tractada. En molts casos desapareixen amb el temps. Amb la nostra tècnica es redueix encara més la possibilitat de taques.

 

LLAMANOS Y RESERVA TU CITA!

BARCELONA: 93 143 91 81

GIRONA: 972 204 444

Comentar