DEPILACIÓ LASER DE DÍODE

La depilació amb el làser de Díode LightSheer és un procediment molt efectiu, segur i tolerable, que elimina el pèl de forma progressiva i permanent.

A la primera sessió es pot evidenciar una pèrdua de pèl d’aproximadament el 40%, i de fins al 60% en la segona. És un tractament que aconsegueix una reducció de més del 90% del pèl amb aproximadament de 5 a 6 sessions en les zones corporals.

Millora la pell visiblement, elimina fol·liculitis i pot aplicar-se en qualsevol zona del cos.

La durada de les sessions depèn de la zona a tractar, de 5 a 15 minuts a la zona facial, 20 a 40 minuts per aixelles o engonals, 45 minuts mitges cames, i fins a 2 hores i mitja per a cames senceres.

És un tractament aprovat per la FDA (Foods and Drugs Administration) i la Comunitat Europea. Aquest mètode s’ha descrit com a segur, efectiu, i tolerable.

INFORMACIÓ SOBRE EL SISTEMA LIGHTSHEER:

El làser de Díode LightSheer és un làser mèdic de tipus IV-b, homologat i certificat per la comunitat mèdica. És un làser d’última generació que utilitza la tecnologia més moderna: una longitud d’ona de 810 nanòmetres que arriba fins a la zona on es troben els fol·licles pilosos més profunds i una punta freda que permet refredar la pell alhora que es realitzen els trets , permetent depilar fins i tot pells morenes sense fer mal a la pell.

COM FUNCIONA?

El tret del làser és capaç de destruir el fol·licle del pèl a causa de que la papil·la germinativa del pèl té gran capacitat d’absorció i és capaç de concentrar una gran quantitat d’energia en un sol punt. L’objectiu és cremar els cabells, sense arribar a cremar la pell. A més blanca la pell i més negre el pèl, millors els resultats i menor incidència de riscos.

RECOMANACIONS:

  1. Evitar l’exposició a la llum solar mentre s’estigui realitzant el tractament. Tampoc ha de exposar-se a llums ultraviolats, productes d’autobroncejat o cremes hidratants amb autobronzejadors.
  2. Evitar depilar les zones a tractar mitjançant cap mètode que extregui el borrissol d’arrel: depilació amb cera o pinces. Es pot tallar, afaitar o aplicar crema depilatòria, fins i tot cada dia. L’ideal és deixar de tallar entre 3 i 5 dies abans del tractament.
  3. Si està aplicant cremes amb àcid glicòlic o retinoic, suspengui-les 7 dies abans del tractament.
  4. En cas de patir d’herpes, cal advertir-ho al seu metge abans d’iniciar el tractament.
  5. En cas de tenir alta sensibilitat al dolor o de tractar-se de zones molt sensibles com engonals o bigoti, faci-ho saber al metge qui, si no hi ha contraindicació, receptarà una crema anestèsica a la zona a tractar.
  6. El dia del tractament no vesteixi peces molt ajustades ni s’apliqui desodorant o locions que continguin alcohol en les zones tractades.
  7. Eviti dutxar-se amb aigua molt calenta el mateix dia.
  8. Utilitzi un gel preferiblement amb àloe vera durant els 3 primers dies posteriors al tractament, ja que la pell tendeix a ressecar-se.
Comentar